Hoe maak ik een Kucoin account aan?

Lees hier hoe je een Kucoin account aanmaakt en een grote selectie cryptomunten kan verhandelen die niet overal worden aangeboden:

  1. Ga naar https://cryptocake.nl/kucoin. Hier kun je een account aanmaken via je mobiele telefoonnummer of via je e-mailadres.
Het registratiescherm van Kucoin
  1. Vul je mobiele telefoonnummer of e-mailadres in en verstuur de code. Voer de code in en kies een wachtwoord. Druk daarna op de knop “Registreer”. Vervolgens krijg je het volgende scherm te zien:
Het introductiescherm van Kucoin
  1. Gefeliciteerd! Je hebt zojuist een Kucoin account aangemaakt.

Het lijkt op het moment niet mogelijk om cryptomunten te kopen met euro’s. Wat je wel kan doen is Bitcoin of andere cryptomunten overmaken naar je Kucoin account en deze te ruilen voor andere cryptomunten. Zo raad ik je aan om Bitcoin te kopen via Coinbase en deze over te maken naar je Kucoin account zodat je Bitcoin kunt ruilen voor altcoins (andere cryptomunten dan Bitcoin) die niet worden aangeboden door Coinbase.

Het voordeel van een platform zoals Kucoin – waar je geen Bitcoin koopt, maar wel kan ruilen – is dat je niet nog een keer jezelf hoeft te identificeren. Zonder verificatie is het mogelijk om 5 Bitcoin per dag terug op te nemen. Wil je meer terug opnemen? Laat jezelf dan verifiëren door Kucoin en daarna is het mogelijk om 500 Bitcoin per dag terug op te nemen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.