Gratis Clover Finance (CLV) verdienen met Coinbase

Clover FInance logo

Het is nu sinds een tijdje mogelijk om gratis cryptomunten – waaronder Clover Finance – te verdienen via het Earn programma van Coinbase. Wat je hiervoor nodig hebt is:

Antwoorden

Hier zijn hier de antwoorden op de vragen die je zult krijgen, zodat je nog sneller je Clover Finance tokens kan verdienen:

  1. What can developers build with Clover Finance? – dApps with cross-chain compatibility
  2. What can you use to interact with dApps? – Clover Finance Wallet
  3. Clover Finance wants to increase the usefulness and accessibility of … – DeFi

Het Earn programma van Coinbase

Als je het interessant vind om meer te leren over Clover Finance dan kan je de volledige video’s bekijken. Het doel van Coinbase is om via het Earn programma meer mensen te leren wat voor verschillende cryptomunten er zijn en hoe ze werken. Dit sporen ze aan door gebruikers te motiveren om leerzame video’s te kijken met gratis cryptomunten als beloning. Het is dus compleet gratis om zelf een Coinbase account aan te maken en Clover Finance te verdienen.

Als je ook interesse hebt om gratis Stellar Lumens te verdienen, klik dan hier.

Of als je ook interesse hebt om gratis EOS te verdienen, klik dan hier.

Anders kan je gratis COMP verdienen door hier te klikken.

En klik hier om gratis BAND te verdienen.

Coinbase

Coinbase is één van de grootste platformen om cryptomunten aan te schaffen en hebben veel gebruikers die hier veilig gebruik van maken. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat bij het aanmaken van een account je ook gevraagd zal worden deze te verifiëren aan de hand van een rijbewijs, paspoort of identiteitsbewijs. In mijn vorige artikel ‘Is Coinbase veilig om te gebruiken?‘ kan je hier meer over lezen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.