Gratis Compound (COMP) verdienen met Coinbase

Logo van COMP

Het is nu sinds een tijdje mogelijk om gratis cryptomunten – waaronder COMP – te verdienen via het Earn programma van Coinbase. Wat je hiervoor nodig hebt is:

Antwoorden

Hier zijn hier de antwoorden op de vragen die je zult krijgen, zodat je nog sneller je COMP kan verdienen:

Beginner lessen

  1. Earning interest on your crypto
  2. Supply a crypto asset as collateral
  3. COMP token holders

Geavanceerde les

Met les 4 kun je 10 dollar aan COMP en 3 dollar aan USDC verdienen door het stappenplan van Coinbase te doorlopen. Hiervoor installeer je de Coinbase Wallet app (verwar dit niet met de Coinbase app, zoals ik eerst deed) op je telefoon. Verbind je deze met je Coinbase account door rechtsonder op het tandwieltje te klikken en dan op “Connect to Coinbase”. Volg nu de rest van de stappen op.

Het Earn programma van Coinbase

Als je het interessant vind om meer te leren over COMP dan kan je de volledige video’s bekijken. Het doel van Coinbase is om via het Earn programma meer mensen te leren wat voor verschillende cryptomunten er zijn en hoe ze werken. Dit sporen ze aan door gebruikers te motiveren om leerzame video’s te kijken met gratis cryptomunten als beloning. Het is dus compleet gratis om zelf een Coinbase account aan te maken en COMP te verdienen.

Als je ook interesse hebt om gratis Stellar Lumens te verdienen, klik dan hier.

Of als je ook interesse hebt om gratis EOS te verdienen, klik dan hier.

En klik hier om gratis BAND te verdienen.

Coinbase

Coinbase is één van de grootste platformen om cryptomunten aan te schaffen en hebben veel gebruikers die hier veilig gebruik van maken. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat bij het aanmaken van een account je ook gevraagd zal worden deze te verifiëren aan de hand van een rijbewijs, paspoort of identiteitsbewijs. In mijn vorige artikel ‘Is Coinbase veilig om te gebruiken?‘ kan je hier meer over lezen.

2 gedachten over “Gratis Compound (COMP) verdienen met Coinbase”

  1. Pingback: Gratis Stellar Lumens (XLM) verdienen met je Coinbase account

  2. Pingback: Gratis The Graph (GRT) verdienen met Coinbase | Crypto Cake

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.